Raskaan kaluston hinaus joustavasti Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Yhteystiedot

Hinauspalvelu Salmivirta 24h on erikoistunut kaikenlaisiin raskaan kaluston hinauksiin. Hinaamme niin kuorma-autot, työkoneet, linja-autot kuin traktoritkin tehokkaasti ja nopeasti. Kalustomme takaa turvallisen ja sujuvan palvelun. Palvelemme Pirkanmaalla ja Keski-Suomen alueella vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. Raskaan hinausauton saat meiltä nopeasti paikalle, olit sitten Padasjoella, Ähtärissä, Parkanossa, Jyväskylässä tai vaikkapa Tampereella

Turvallisesti perille

Kun ajoneuvo jää tien päälle, pyrimme auttamaan tilanteen vaatimalla tavalla. Jos ajoneuvo ei ole korjattavissa heti tien päällä, hinauspalvelumme on apunasi. Raskaan kaluston hinaus on osaamista ja kokemusta vaativa laji, jossa hinauskaluston varustelu ja ammattilaisten tietotaito takaavat turvallisen työn tuloksen. Ammattitaitomme ansiosta saamme hinattua ajoneuvot haastavistakin maastoista tai olosuhteista. 

Raskaan kaluston hinauksen kokenut ammattilainen

Luotettavuuskuvake

Luotettavuus

Hinaukset suoritetaan aina tilanteen vaatimalla tavalla. Teemme työn luotettavasti alusta loppuun.

Asiakastyytyväisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Haluamme tarjota palveluita, joissa huomioidaan aina ensisijaisesti asiakkaan tarpeet.

Joustavuuskuvake

Joustavuus

Raskaan kaluston hinauspalvelumme ovat käytettävissäsi vuorokauden ympäri, 24/7.

Laatukuvake

Laadukas kalusto

Laadukas ja nykyaikainen kalustomme takaa hinaustöiden saumattoman onnistumisen.

Kaikki raskaan kaluston ajoneuvot

Mikäli raskaan kaluston ajoneuvosi ei enää pysty liikkumaan omin voimin, hinauspalvelumme on apunasi. Kyvykkään kalustomme ja ammattitaitoisten työntekijöidemme avulla saamme hinattua kaikki erilaiset raskaan kaluston ajoneuvot. Useimmiten raskaan kaluston hinausta tarvitaan kuorma-auton tai linja-auton jäädessä tien päälle, mutta meiltä onnistuu myös kaivinkoneiden, traktorien ja työkoneiden vinssaus. 

Hinauspalvelu ja paljon muuta!

Hinauspalvelu Salmivirta 24h suorittaa raskaan kaluston hinauspalveluiden lisäksi myös kevyemmän kaluston hinaukset. Hinaamme muun muassa henkilöautot ja moottoripyörät luotettavasti korjaamolle – missä ikinä oletkin! Hinauspalveluiden lisäksi käytössäsi on myös huoltoautomme, joka auttaa ajoneuvosi ongelmissa heti tien päällä. Matkasi voi siis usein jatkua välittömästi. Meiltä saat myös vuokra-autot joustavasti, tarvitsitpa sitten sijaisautoa korjauksen ajaksi tai pakettiautoa muuttohommiin. 

Palvelemme Pirkanmaalla ja muualla Keski-Suomessa. Hinauspalveluita voidaan sopimuksen mukaan tarvittaessa suorittaa muuallakin Suomessa.