Monipuoliset hinauspalvelut Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

Hinauspalvelu Salmivirta 24h on apunasi kun ajoneuvosi jättää tien päälle. Me hinaamme autot, mopoautot, moottoripyörät ja muut kevyet ajoneuvot osaavasti ja tehokkaasti. Ammattilaisemme ovat paikan päällä nopeasti ja huolehtivat ajoneuvosta puolestasi. Palvelemme Pirkanmaalla ja muualla Keski-Suomen alueella, esimerkiksi Äänekoski-Hirvaskankaan lähiseudulla.

Kaikenlaiset ajoneuvot

Jos matka katkeaa yllättäen, Hinauspalvelu Salmivirta 24h on apunasi. Hinausautomme kuljettaa autosi korjaamolle tien päältä tai suoraan kotipihastasi. Kalustostamme löytyy sopiva hinausauto kaikkiin hinaustarpeisiin, myös haastavista paikoista ja olosuhteista hinauksiin. 

Henkilöautojen lisäksi hinaamme myös moottoripyörät, mopoautot ja skootterit. Näiden ajoneuvojen hinaus on hyvä jättää ammattilaisen hoidettavaksi, jolloin taataan ajoneuvon turvallinen kuljetus korjaamoon tai kotipihaan. Moottoripyörät ja skootterit saadaan sidottua asianmukaisesti, jolloin ei vaaranneta ajoneuvon tai muiden tiellä liikkujien turvallisuutta.

Yleisimpiä syitä hinaukseen

Auto voi jättää tien päälle monista eri syistä, mutta usein ongelmat liittyvät esimerkiksi auton käynnistymiseen. Syynä voi olla tyhjentynyt akku tai akun latausongelmat, jolloin apukäynnistys tai muunlainen akkupalvelu voi auttaa. Muita syitä voivat olla jarruviat, erilaiset vaikeat rengasrikot tai ajoneuvon sähköviat. Mikäli apua ei voida tarjota suoraan tien päällä, hinauspalvelumme auttaa ajoneuvon kuljettamisessa korjaamolle.

Matkasi voi jatkua nopeasti

Autosi matka voi tyssätä kriittiselläkin hetkellä, jolloin matkaa on päästävä jatkamaan saman tien. Kun otat yhteyttä Hinauspalvelu Salmivirta 24h:n, voimme tarpeen mukaan toimittaa sijausauton heti mukanamme hinauspaikalle. Tällöin loppumatkasi voi jatkua nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti. Olemme saatavilla vuorokauden ympäri 24/7, joten apu on aina saatavillasi.

Meiltä myös muut palvelut

Hinauspalvelu Salmivirta 24h hinaa niin kevyen kuin raskaan kalustonkin luotettavasti ja joustavasti. Hinauspalveluiden lisäksi huoltoautomme voi auttaa sinua välittömästi tien päällä. Saat meiltä myös vuokra-autot niin huollon ja korjauksen ajaksi kuin muuttoavuksikin.

Palvelemme Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!