Sijaisauto nopeasti hinausauton mukana paikalle

Yhteystiedot

Hinauspalvelu Salmivirta 24h tarjoaa hinauspalveluiden lisäksi autonvuokrausta tarpeisiisi räätälöitynä. Meiltä saat esimerkiksi sijaisautot oman ajoneuvosi huollon tai korjauksen ajaksi sekä pakettiautot muuttoihin ja muihin kuljetuksiin. Palvelemme sinua Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

Sijaisauto käytössäsi välittömästi

Jos auton jättää yllättäen tien päälle, matkan jatkaminen saman tien voi olla tärkeää. Hinauspalvelu Salmivirta 24h voi toimittaa sijaisauton suoraan paikan päälle, jolloin pääset jatkamaan loppumatkaasi välittömästi. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten sijaisauton käyttöönotto on vaivatonta. Mikäli sijausautopalvelu ei kuulu vakuutukseesi, voimme vuokrata auton käyttöösi joustavasti.

Pakettiauton vuokraus

Kun tarvitset ajoneuvoa isompien kalusteiden tai suurempien tavaramäärien kuljettamiseen, kuten muuttoihin, voit vuokrata meiltä pakettiauton käyttöösi. Monipuolisesta kalustostamme löytyy varmasti ajoneuvo juuri sinun tarpeisiisi. Vuokraamme pakettiautoja myös tuntihinnalla, jolloin voit vuokrata auton käyttöösi vain kuljetuksen ajaksi. 

Henkilöauton vuokraus

Hinauspalvelu Salmivirta 24h vuokraa myös tavallisia henkilöautoja käyttöösi. Henkilöautojen minimivuokra-aika on 24 tuntia, ja pidemmästä vuokrauksesta voidaan sopia joustavasti. Olemme osa Scandia Rent -autonvuokrausketjua, joten käyttöösi löytyy varmasti sinulle sopiva ajoneuvo. Laadukkaat vuokra-autot ovat aina uusia ja puhtaita sekä käyttövalmiita välittömästi.

Monipuoliset palvelut käytössäsi

Ajoneuvojen vuokraamisen lisäksi Hinauspalvelu Salmivirta 24h hinaa sekä raskaan kaluston että kevyemmät ajoneuvot, kun ajoneuvo ei yllättäen enää kykene kulkemaan omin voimin. Monipuolinen ja laadukas kalustomme takaa erilaisten ajoneuvojen luotettavan ja turvallisen hinauksen korjaamolle. Lisäksi huoltoautomme auttaa sinua pienissä vioissa ja korjauksissa heti tien päällä, jolloin matkasi voi jatkua välittömästi.

Palvelemme Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Hinaamme tarpeen mukaan muuallakin Suomessa.