Huoltoauto palveluksessasi Keski-Suomessa

Yhteystiedot

Hinauspalvelu Salmivirta 24h on apunasi heti tien päällä ajoneuvosi matkan tyssätessä. Huoltoautomme tarjoaa tiepalvelua, joka auttaa pienissä korjauksissa välittömästi paikan päällä. Matkasi vois siis usein jatkua saman tien. Palvelualueemme ulottuu Pirkanmaalta Keski-Suomen alueelle.

Nopea ratkaisu välittömästi

Ongelmien yllättäessä tien päällä apua voidaan tarvita välittömästi. Hinauspalvelu Salmivirta 24h tarjoaa tiepalvelua, joka yrittää ratkaista viat ja korjata ongelmat heti tien päällä. Huoltoautomme on nopeasti paikan päällä apunasi, ja pyrimme saamaan matkan jatkumaan mahdollisimman vaivattomasti. Tiepalvelumme palvelee vuorokauden ympäri, joten apu on saatavillasi aina kun sitä tarvitset.

24/7-tiepalvelu

Rengaskuvake

Renkaanvaihdot

Rengasrikon sattuessa tiepalvelumme tuo varaosat ja vaihtaa ajoneuvoosi uudet renkaat.

Apuvirtakuvake

Apuvirtakeikat

Tyhjentynyt akku voidaan ladata apuvirralla, jolloin ajoneuvo saadaan jälleen käynnistymään.

Akkukuvake

Akkupalvelu

Akkupalvelumme lataa tyhjentyneen akun tai irrottaa ja vaihtaa viallisen akun tarpeen mukaan.

Korjauskuvake

Pienet korjaukset

Suoritamme pienet korjaukset kuten laturihihnan vaihdot joustavasti ja nopeasti tien päällä.

Hyvin varusteltu huoltoauto apunasi

Hyvin varusteltu huoltoautomme on apunasi vuorokauden ympäri, kun tarvitset pientä korjausta, renkaan vaihtoa tai akkupalvelua tien päällä. Meillä on monipuolinen varaosavarasto, joka takaa matkan jatkumisen korjauksen jälkeen. Huoltoautomme auttaa erityisesti hydraulikkaletkujen ja ilmaletkujen vaihdoissa ja korjauksissa, jolloin raskas kalusto ei jää tien päälle, vaan voi jatkaa matkaa saman tien. Kokeneet ammattilaisemme korjaavat kaluston saman tien paikan päällä.

Apu ongelmaan kuin ongelmaan

Tien päällä suoritettavien korjausten ja palveluiden lisäksi Hinauspalvelu Salmivirta 24h on apunasi muissakin tarpeissa. Mikäli ajoneuvoa ei saada paikan päällä korjattua jälleen toimivaksi, hinauspalvelumme hinaa raskaan kaluston ja kevyemmät ajoneuvot turvallisesti korjaamolle. Hinauspalveluiden lisäksi vuokraamme myös autoja joustavasti. Palvelemme Pirkanmaalla ja Keski-Suomen alueella.